Posted in Viihde ravintoloissa

Vinkit täydelliseen meikkiin baari-iltaan

Vinkit täydelliseen meikkiin baari-iltaan Posted on 20th elokuu 2020

Oletko suunnittelemassa täydellistä baarireissua tyttöjen kanssa, mutta et yhtään tiedä, mitä kasvoillesi tekisit? Me haluamme auttaa! Tästä artikkelista löydät vinkit, joiden avulla kuka tahansa voi olla tanssilattian kuningatar. Tähän simppeliin meikkitutoriaaliin et tarvitse huippumeikkaajan taitoja etkä erikoisia välineitä – aivan tavalliset meikkituotteet riittävät tämän näyttävän tyylin toteuttamiseen helposti. Näiden meikkikikkojen taitamisen jälkeen et enää koskaan arastele mennä baariin vain siksi, ettet koe olevasi kyllin hyvin laitettu. Lue alta ja poimi parhaat vinkit talteen!

Täydellisen helppo meikki tyttöjen iltaan

  • 1. Panosta pohjaan (ja lisäile hätätilanteessa illan mittaan!)

Baari-iltana kaikilla on hauskaa, ja viimeinen asia josta haluat stressata on otsalla nököttävä finni. Siksi ehkäpä olennaisin osa bilemeikkiä on täydellinen ja kestävä pohja. Muista pitää huolta myös ihosta ja kosteuttaa se huolella. Panosta kestäviin ja peittäviin tuotteisiin, jotka imevät itseensä rasvaa. Levitä pohjalle peittävä meikkivoide ja peitä erikseen ongelmakohdat ihonväriin sopivalla peitepuikolla. Peitä kokonaisuus puuterilla, joka imee itsensä ylimääräisen rasvan eikä päästä ihoa kiiltäväksi. Nappaa puuteri ja peitepuikko varmuuden varalta myös mukaan, jotta voit korjata mahdolliset vahingot kun ilta kuumenee ja pidot paranevat. Esimerkiksi puuteria voi joutua lisäämään montakin kertaa illan aikana.

  • 2. Vedenkestävä on baarissakävijän paras ystävä

Kun olet baarissa, on ihmisiä taatusti paljon ja hiki virtaa – tällöin Xlash vedenkestävät tuotteet ovat paras kaverisi. Niiden avulla meikki pysyy kasvoilla myös silloin, kun tunnelma on katossa, etkä joudu keskeyttämään ilotteluasi vain huomataksesi silmämeikkisi valuneen tanssin tiimellyksessä poskillesi.

  • 3. Hulluttele huulilla

Siinä missä silmämeikin ei baarissa tarvitse olla kovin näyttävä, voi huulilla hullutella mielensä mukaan. Valitse neonkirkas väri tai vaikkapa discopallon kanssa kilpaa sädehtivä huulikiilto!

magnetism