Posted in Viihde ravintoloissa

Selektiiviset iltamat ja korona-ajan ideoita iltaman järjestelyyn

Selektiiviset iltamat ja korona-ajan ideoita iltaman järjestelyyn Posted on 12th marraskuu 2020

Koronatilanteen yhä pauhatessa keskuudessamme joudumme tai kenties jopa pääsemme testaamaan mielikuvituksemme rajoja seuraelämämme pelastamiseksi. Mitkä ovat olleet sinun tapasi nähdä sinulle tärkeitä ihmisiä? Oletko myös pohtinut, että olisi kiva repäistä ja kaipaat välillä iloa ja naurua isommassakin sakissa? Voisiko konkreettinen idea auttaa tässä eteenpäin? Pohditko, voitko järjestää aikomiasi häitä tänä syksynä tai talvena, onko synttärit unohdettava ja miten saat ystävät kasaan fyysisesti ihan muuten vaan? Onko mielikuvituksesi jo ehtynyt ja mieli maassa – tästä saat vähän uutta pontta ja hassuttelua!

Korona-ajan juhlat?

Tämän syksyn parhaat illat järjestetään nyt tutussa porukassa tai varmassa seurueessa, jossa ollaan terveitä ja positiivisin mielin, ilman positiivista testiä. Tästä ideana syntyikin kunniadiplomin tekeminen niille, jotka antavat mielikuvituksen laukata ja käyvät testeissä, jotta päästään nauttimaan hyvästä seurasta jälleen. Ideana on tuottaa negatiivinen koronatodistus. Hankkia kauniit puukehykset joihin todistuksen voi kiinnittää ylpeän huvittuneena ja tämän jälkeen hyvillä mielin juhlistaa ikimuistoista iltaa. Todistusaineisto siitä, ettei korona vienyt tältä sukupolvelta elämäniloa eikä hullunkurisiakaan ideoita. Todistusaineisto siitä, että otamme tilanteen tosissamme, muttemme ruttuotsaisesti – suojelemme toisiamme ja kulttuuriamme, haluamme sisällyttää elämäämme sydämellisiä hetkiä ja annamme palaa!

Monet vuoden 2020 juhlista on peruttu tai rajoituksista on kirjoitettu paljon, mutta mahdollistavia ideoita on heitetty ilmoille hivenen vähemmän. Kenties kuitenkin olisi paljonkin hauskoja ideoita seuraelämän ylläpitämiseksi, joita vain ei niin vahvasti ole uskallettu näinä aikoina tuoda esiin? On kuitenkin huomioitavaa, että henkinen jaksaminen on hyvin erilaisten tekijöiden summa ja on monilla kiinni sosiaalisista suhteista sekä niiden ylläpidosta, joka toisilla tarkoittaa laajankin yhteisöllisen ystävä-, työ-, harrastus- tai perheporukan tapaamista.

Vuoden 2020 ikimuistoisimmat tarinat tulevat luultavasti liittymään pitkälti koronaan, mutta sen ei tarvitse antaa olla negatiivinen asia. Päinvastoin, tilanteen ainoa negatiivinen tekijä voisi olla koronatesti, joka on hyvä huomioida tänä syksynä. Häitä varten voi kutsussa mainita, että häälahjaksi toivotte negatiivista koronatestiä. Illanistujaisissa teemana voisikin olla vaikka “viruslinko” – hanki sinä linko paikalle ja pyydä vieraitasi pukeutumaan viruksiksi? Ja kaikesta huolimatta, pidetään väliä, pidetään toisistamme huolta ja muistetaan kasvomaskit… vaikkapa lääkäriteemaisissa bileissä?

magnetism