Posted in Viihde ravintoloissa

Visat ja kilpailut baareissa

Visat ja kilpailut baareissa Posted on 12th heinäkuu 2019

Ravintoloissa tai baareissa tapahtuva tekeminen on luonnollisesti ensisijaisesti syömistä ja juomista. Syömisen loputtua, ja ensimmäisen janon sammuttamisen jälkeen, voi ajatus kuitenkin harhailla jonkin toisen aktiviteetin pariin. Tällöin ravintolalla tai baarilla on vaarana menettää asiakas ja saada vain tyhjät penkit loppuillaksi.

Onneksi monet klubit, baarit ja ravintolat ovat kuitenkin keksineet mitä hauskimpia ratkaisuja siihen, että ruuan ja juoman kanssa nautiskelevat saavat muutakin tekemistä illan ajaksi itselleen. Erilaiset pelit, kisailut ja visailut ovat hauskaa viihdettä omalle porukalle, ja voivat jopa tuoda uuden harrastuksen pelaajalle.

Monet baarit tarjoavat ilmaisia pelejä

Erityisesti monet baarit tarjoavat asiakkailleen ilmaisia lauta- ja korttipelejä pelattavaksi illan aikana. Monen suosikkina on pelata esimerkiksi Aliasta ja Trivial Pursuitia baaripöydässä omien kavereiden kanssa, lempijuomaa nautiskellen.

Toisinaan baarit saattavat pyytää pienen pantin vastineeksi sille, että peliä saa pelata ilmaiseksi. Kun pelin palauttaa hyväkuntoisena takaisin baarin tai ravintolan hyllylle, saa pantin takaisin, ja on tervetullut pelaamaan ja nauttimaan juomista seuraavallakin kerralla seurueensa kanssa.

Baarien omat visat ja kisat

Jotkut baarit tarjoavat asiakkailleen jo perinteeksi ja klassikoiksi muodostuneita kisoja ja visoja, joista erityisesti kanta-asiakkaat nauttivat. Nämä kisat ja visat ovat yleensä tiettyinä päivinä, tiettyyn kellonaikaan, joten jos et ehdi jonain viikkona paikalle, kokeile uudelleen seuraavalla viikolla. Baarien ja ravintoloiden omat kisat ja visat ovat usein baarimikon juontamia tietovisoja eri aiheista.

Kansalliset kisailut ja visailut eri baareissa

Suomessa pyörii myös muutamia sellaisia kisoja ja visoja eri baareissa ja ravintoloissa, joihin voi osallistua ympäri Suomen. Esimerkiksi BaariPähkinä, DildoBingo ja Musavisa ovat kisoja, jotka ovat jo toimineet vuosia eri baareissa, eri viikoilla. Baarien Facebook-sivuilta saa usein parasta tietoa siitä, milloin seuraava kisailu tai visailu saapuu kyseiseen paikkaan.

magnetism