Posted in Viihde ravintoloissa

Kesän parhaat drinkit

Kesän parhaat drinkit Posted on 3rd elokuu 2020

Suomen kesä, kärpäset ja terassikausikin alkanut! Kesäisin suomalaiset heräävät talvihorroksestaan ja lähtevät joukoin liikkeelle. Erityisesti ravintoloiden ja baarien terassit täyttyvät ihanasta kesäsäästä nauttivista kansalaisista.

Terasseilla sopii nauttia mitä vain kahvista oluttuoppiin, mutta tässä artikkelissa keskitymme erityisesti herkullisiin drinkkeihin, joita suosittelemme kokeilemaan tänä kesänä. Katso siis alta listamme ja ensi kerran, kun mielesi tekee jotakin uutta, kokeile yhtä alla mainituista juomista. Mikäli budjetti antaa myöten, kannattaa kokeilla näitä kaikkia ja mikäli ei, voi Rahalaitos auttaa sen kuntoon saamisessa.

Aperol Spritz

Tämä kevyt ja raikas drinkki on ollut suosittu Suomessakin jo muutaman vuoden. Se on kotoisin Italiasta ja se sopii täydellisesti kuumaa kesäpäivää viilentämään. Juomasta löytyy Aperolia, proseccoa sekä soodavettä, ja monesti mukaan sujautetaan pala appelsiinia.

Sangria

Sangria on ehdottomasti jokakesäinen suosikki ja sitä voidaan pitää jo klassikkona myös Suomessa. Perinteinen espanjalainen sangria tehdään punaviinistä, mutta myös valkoviini sopii todella hyvin sangriaan. Viinin lisäksi sangria voi sisältää esimerkiksi likööriä, soodavettä tai jotakin limua, tässä on vain mielikuvitus rajana! Useimmilla ravintoloilla on oma reseptinsä sangriaan, joten joka terassilta löytyy omanlaisensa versio.

Lemon Fusion

Tämä raikas ja sitruksinen drinkki on ehdottomasti yksi tämän kesän suosikkeja! Se sopiikin hyvin kuumana kesäpäivänä nautittavaksi hyvässä seurassa. Drinkki sisältää roseviiniä, tonicia ja sitruunaviipaleita, sekä toki reilusti jäitä. Tässä drinkissä onkin ainesta uudeksi joka kesän suosikiksi.

magnetism