Posted in Viihde ravintoloissa

Tilaa netistä laadukkaat LVI-tarvikkeet ravintolaasi

Tilaa netistä laadukkaat LVI-tarvikkeet ravintolaasi Posted on 22nd joulukuu 2021

Keittiön, baaritiskin ja wc-tilojen lavuaarit, hanat ja muut putkisto- ja vesitarvikkeet ovat pakollisia hankintoja jokaiseen ravintolaan ja baariin. Mikään ravintola ei pärjää ilman vesihanoja ja muita LVI-tarvikkeita. Ravintolassa kannattaa pitää huolta siitä, että putkisto- ja vesitarvikkeet, kuten lavuaarit, hanat ja wc-pöntöt ovat hyvässä kunnossa. Ravintolassa nämä ovat kovassa käytössä ja niitä joutuukin uusimaan ja huoltamaan useammin kuin kotona. Ravintolan LVI-tarvikkeet tulisi uusia vähintäänkin putkiremonttien yhteydessä (jos ovat vanhentuneet), mutta muutenkin aina tarvittaessa. Putkisto -ja keittiön vedenjuoksuun liittyvien tarvikkeiden valinnassa kannattaa pitää laatu mielessä. On hyvä muistaa, että aina kun ollaan tekemisissä veden kanssa, niin riski kalliisiin vesivahinkoihin on olemassa. Kestävyys ja turvallisuus ovatkin näissä tarvikkeissa avainasemassa. Testatut laatutuotteet voivat olla samaan aikaan myös helppokäyttöisiä ja tyylikkäitä. Laatutuotteet kestävät jopa kymmeniä vuosia.

Rörfokusin tarina alkoi sen perustamisesta vuonna 2009 Ruotsin Gävlessä. Silloin pienestä aloittaneesta firmasta on kasvanut menestynyt yhtiö, joka työllistää useita kymmeniä työntekijöitä. Rörfokus keskittyy nykyään pääsääntöisesti LVI-tarvikkeiden myymiseen yrityksille ja yksityishenkilöille. Rörfokuksella on Gävlessä myymälä ja sen lisäksi erittäin kattavan valikoiman verkkokauppa. Firmalla on vahva markkina-asema Ruotsissa ja nyt se on laajentunut myös Suomen markkinoille. Yrityksellä on suomenkielinen verkkokauppa. Yritykset, että yksityisasiakkaat tuntevat Rörfokuksen tinkimättömästä ammattitaidosta ja laadukkaista tuotteista ja palveluista, kuten asennuksista ja remonteista. Tutustu verkkokauppaan osoitteessa https://rorfokus.fi/.

Mikäli liikut Gävlen suunnalla Ruotsissa, niin kannattaa poiketa firman myymälään, jossa neliöitä on yli 500m2. Sinun ei kuitenkaan tarvitse matkustaa lahden toiselle puolelle Ruotsiin saadaksesi Rörfokuksen myymiä tuotteita. Tuotteita voit tilata verkkokaupasta, jossa on suomenkielinen asiakaspalvelu ja nopeat toimitukset! Saat tuotteet halutessasi suoraan kotiovellesi toimitettuna, mikä voisi olla kätevämpää.

Valitse ravintolaasi laadukkaat LVI-tarvikkeet

Ravintolassa käynti on nykypäivänä entistä enemmän elämys. Ihmiset valitsevat ravintolan, joka on asiakaskunnaltaan, tunnelmaltaan ja sisustukseltaan heidän mieleensä. Tällöin monilla pienillä asioilla on merkitystä. Esimerkiksi ravintolan wc-tiloilla. Tyylikkäät saniteettitilat tekevät aina vaikutuksen ja kertovat myös asiakkaalle, että ravintola on kiinnostunut kokonaisvaltaisen elämyksen tarjoamisesta asiakkaalle.

Ravintolassasi on sinun lisäksesi todennäköisesti myös muuta henkilökuntaa. Laadukkailla ja turvallisilla LVI-tarvikkeilla lisäät myös työtyytyväisyyttä yrityksessäsi. Keittiöön, jossa on toimivat ja siistit vedenjuoksuun liittyvät varusteet, on mukava mennä töihin. Laki jo velvoittaa tiettyyn hygieniatasoon ravintoloiden keittiöissä ja salissa.

Voit luoda samaan aikaan muodikkaan ja persoonallisen ravintolantyylin sisustamalla ravintola harmonisella ja kokonaisuuden kannalta yhteensopivalla tyylillä. Löydät helposti erilaisia sisustamiseen liittyviä ideoita netistä ja alan lehdistä. Mitä tulee esimerkiksi saniteettitilojen sisustamiseen ja laittamiseen, tai baaritiskin tuunaamiseen, niin ammattilaisten neuvoja kannattaa ehdottomasti kuunnella, sillä ravintolan sisustussuunnittelu on aivan oma maailmansa. Ravintolan LVI-puolen toteutus kannattaa jättää ammattilaiselle, ellei sinulla satu olemaan LVI-asentajan lupapapereita. Tuotteet voit kuitenkin tilata itse ja suunnitella yhteensopiviksi muun sisustuksen kanssa.

Verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät kaikki standardituotteet, joita tarvitset ravintolasi saniteettitilojen, baaritiskin, keittiön ja muiden vesipisteiden laittamiseen sekä paljon erikoistuotteita.

magnetism