Posted in Vinkkejä suomalaisille gastromatkailijoille

Parhaimmat tanssiliikkeet klubeilla, baareissa ja ravintoloissa

Parhaimmat tanssiliikkeet klubeilla, baareissa ja ravintoloissa Posted on 18th helmikuu 2020

Kaikki meistä tietävät sen tunteen: joskus se tanssijalka vaan vipattaa! Omassa kodissa jos jonkinmoisten liikkeiden vääntäminen ja täysi irrottelu tuntuu hyvältä, mutta entä silloin, kun oma paras suoritus tanssin osalta pitäisi toteuttaa julkisella paikalla, kuten klubilla tai baarissa? Lue tästä artikkelista vinkkejä siihen, millaisilla liikkeillä voit hurmata kanssajuhlijat baareissa tai klubeilla, ja vinkit niiden liikkeiden toteuttamiseen!

Tavoitteena vastakkaisen sukupuolen hurmaaminen

Jos tavoitteenasi on saada kenties kesäheila tai löytää unelmien kumppani tanssilattialta, ovat säännöt täysin erilaiset miehille ja naisille, yllättävää kyllä. Tutkimustan mukaan naisillä viehättävin ja puoleensavetävin tanssityyli on ehdottomasti lantiopainotteinen. Viehkeän tanssin salaisuus piilee lantion heiluttamisessa, ja käsien ja jalkojen vapaassa liikkeessä lantion tahtiin. Miesten osalta viehättävin tanssityyli vastakkaisen sukupuolen mielestä oli taas ylävartaloon painottuva liike.

Yleisimmät tanssityylitklubeilla ja baareissa

Valssin tahtiin askellus ei kuulu klubien ja baarien maailmaan, mutta monet muut liikkeet kuuluvat. Vaikka elegantti tyyli ei ole se ominaisin piirre klubien tanssilattioilla, ei kyse tarvitse olla myöskään villistä twerkkaamisesta. Ei varmasti tule yllätyksenä, että kaikista yleisintä tanssimista klubeilla ja baareissa on rennon letkeä hytkyminen musiikin tahtiin – mitään tiettyjä jalkasarjoja ei siis tarvitse oppia. Ryhti ja hymy ovat avainsanoja, kun mitataan, onko tanssiminen onnistunutta ja hyvännäköistä.

magnetism